CEB-BEC npo on LinkedIn
Corporate

Nieuw in de normalisatie?

Vind snel je weg en klik hier.

Webstore info

Het BEC biedt in zijn webstore nationale en internationale publicaties aan. In deze publicaties vindt u normen in het elektrotechnische en elektronische normalisatiedomein.

Vooraleer u een publicatie aankoopt, kan u - op afspraak - de publicatie raadplegen bij het BEC. De contactgegevens vindt u hier.

Wat heeft de BEC webstore te bieden?
In de BEC webstore kan u - na registratie en het invullen van uw persoonlijke gegevens - volgende normgerelateerde publicaties aankopen:

  • normen (Belgische, Europese en internationale)
  • technische nota's
  • gidsen
  • specificaties

Registreer u!
Om publicaties aan te kopen, moet u een geregistreerd bezoeker zijn van de BEC-website. Registreren is heel eenvoudig en kan u hier.

Koop uw norm elektronisch: snel én efficiënt!
Snel én efficiënt een norm aankopen op elektronische wijze kan via de BEC webstore. U volgt de eenvoudige aankoopprocedure en na betaling kan u de norm meteen downloaden, of wordt de publicatie u per post bezorgd (indien enkel op papier beschikbaar).
Meer info? hoe aankopen ?

Elektronische versus papieren publicaties
Het BEC biedt in zijn webstore elektronische publicaties aan en publicaties in papieren vorm. De documenten die elektronisch beschikbaar zijn, zijn na aankoop direct downloadbaar. De documenten die enkel op papier beschikbaar zijn, worden u toegestuurd via het opgegeven postadres.