Ga verder naar de inhoud

Vanaf 9 januari 2023 zal de verkoop van elektrotechnische normen en gerelateerde producten door het NBN gebeuren. De realisatie van één verkoopkanaal maakt u het leven heel wat gemakkelijker. U hoeft geen onderscheid meer te maken tussen elektrotechnische en niet-elektrotechnische normen, u heeft voortaan één login en aanspreekpunt, u beheert alle normen in één platform. Eén verkoopplatform staat voor een betere service en een hogere kostenefficiëntie.

Puzzle

Kocht u reeds normen bij het NBN, dan kan u gebruik van maken van uw NBN-account voor de aankoop van elektrotechnische normen. Bent u een nieuwe klant bij het NBN, dan dient u bij de eerste aankoop uw contactgegevens in te vullen.

Wenst u rechtstreeks door het NBN op de hoogte gehouden te worden van hun dienstverlening en nieuwe producten, schrijf u dan in voor de NBN-nieuwsbrief.

De ontwikkeling van elektrotechnische normen blijft bij het BEC. Ook blijven de Technical Officers de vaste aanspreekpunten bij het BEC voor inhoudelijke vragen over BEC-normen.

Normontwerp